انواع چاشنی

انواع چاشنی

انواع چاشنی

انواع چاشنی

۸ مطلب در ارديبهشت ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

امروز قصد داریم طرز تهیه یک تارت جالب و خوشمزه را به شما بانوان گرامی آموزش دهیم.تارت شکلات تلخ و بادام را میتوانید برای صبحانه فرزندان خود تهیه کنید.درادامه مطلب زیر طرز تهیه این تارت را به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم برای تهیه تارت شکلات تلخ و بادام

  1. آرد : 3 پیمانه
  2. کره و یا روغن : 2/1 پیمانه
  3. تخم مرغ : 1 عدد
  4. پودر شکر: 2/1 پیمانه
  5. وانیل : 4/1 ق.چ


ادامه آموزش در لینک زیر

تارت شکلات تلخ و بادام با طعمی فوق العاده

  • حامد مقدم
  • ۰
  • ۰

شیرینی های شب یلدا اکثرا با انار تهیه میشود.امروز قصد داریم طرز تهیه تارت انار را به شما بانوان عزیز آموزش دهیم.در ادامه طرزتهیه این شیرینی را به شا آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه تارت انار

  1. آرد یک پیمانه
  2. کره ۱۰۰ گرم
  3. شکر یک قاشق غذاخوری
  4. تخم مرغ یک عدد
  5. نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
  6. ژله انار یک بسته
  7. دانه انار نصف لیوان

ادامه آموزش در لینک زیر

تارت انار یک شیرینی برای شب چله

  • حامد مقدم
  • ۰
  • ۰

امروز قصد داریم طرز تهیه مربای توت فرنگی را به شما بانوان عزیز آموزش دهیم.درادامه مطلب زیر طرز تهیه مربای توت فرنگی و نکات مربوط به آن را به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم برای تهیه مربا توت فرنگی

  1. توت فرنگی 1 کیلوگرم
  2. شکر 1 کیلوگرم
  3. وانیل (در صورت تمایل) یک قاشق چایخوری
  4. آبلیمو یک قاشق سوپخوری

ادامه آموزش در لینک زیر

مربای توت فرنگی و نکات مربوط به آن

  • حامد مقدم
  • ۰
  • ۰
مربای انار

امروز قصد داریم طرز تهیه یک مربای مخصوص فصل پاییز را به شما عزیزان آموزش دهیم.مربای انار یکی از خوشمزه ترین مرباهاست که در ادامه مطلب زیر طرز تهیه آن را به شما آموزش میدهیم.

مواد لازم برای تهیه مربای انار

  1. آب انارسه و نیم پیمانه
  2. دانه اناریک پیمانه
  3. شکرسه پیمانه
  4. آب لیموبه مقدار لازم

 

ادامه آموزش در لینک زیر

مربای انار مخصوص پاییز

  • حامد مقدم
  • ۰
  • ۰

گوجه گیلاسی یا مینیاتوری یکی از گوجه های بسیار خوشمزه میباشد که امروز قصد داریم طرز تهیه مربای این گوجه را به شما آموزش دهیم.در ادامه مطلب زیر طرز تهیه مربای گوجه گیلاسی شیک را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم برای تهیه مربای گوجه گیلاسی شیک

  1. گوجه فرنگی گیلاسی یک کیلو
  2. شکر یک کیلو
  3. هل ساییده نصف قاشق چ
  4. آب لیموترش 3 قاشق غ

 ادامه آموزش در لینک زیر

مربای گوجه گیلاسی شیک برای با کلاس ها

  • حامد مقدم
  • ۰
  • ۰

ماست خانگی همه روزه بر سر سفره ما ایرانیا وجود دارد طرز تهیه ماست خانگی رو براتون آماده کرده ایم . امیدوارم که بپسندید

ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری به نام لاکتوباسیلوس حاصل می‌شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می‌توان استفاده نمود؛ اما ماست‌های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می‌کنند.

مواد لازم

شیر خشک 1تا3قاشق مرباخوری
شیر4لیوان
ماست 4قاشق غذاخوری


ادامه مطلب در لینک زیر

طرز تهیه ماست خانگی

  • حامد مقدم
  • ۰
  • ۰

خیلی از پنیرهایی که در مغازه ها عرضه میشود کیفیت و تاگی پنیرهای خانگی را ندارن و طعمی به خوشمزگی پنیری که در منزل درست میشود نیز دارا نیستند.درادامه مطلب زیر طرز تهیه پنیر خانگی را به شما آموزش میدهیم.

طرز تهیه پنیر با ماست

مواد لازم  برای تهیه پنیر با ماست

  1. یک کیلو شیر
  2. چهار قاشق غذاخوری ماست

ابتدا شیر را بجوشانید . سپس شعله اجاق را کم کنید و چهار قاشق ماست به آن بیفزایید . مدت هفت دقیقه به هم بزنید تا شیر بریده شود . بعد آن را از پارچه نازکی که داخل آبکش قرار داده اید رد کنید و پارچه را روی پنیر برگردانید و به مدت چهار الی پنج ساعت روی آن جسمی سنگین قرار دهید تا آب آن خارج شود. بعد پنیر را قطعه قطعه کرده ، در آب نمک نگهـــداری کنید .


ادامه آموزش در لینک زیر

http://www.fa3tfood.com/7301/%d9%be%d9%86%db%8c%d8%b1-%d8%ae%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c.html

  • حامد مقدم
  • ۰
  • ۰

امروز قصد داریم طرز تهیه پنیر زیره خانگی لذیذ را به شما بانوان گرامی آموزش دهیم.طرز تهیه این پنیر بسیار آسان است که در ادامه مطلب زیر خواهید دید.

مواد لازم برای تهیه پنیر زیره خانگی لذیذ

  1. دو و نیم کیلو شیر یا سیزده لیوان شیر
  2. پنج قاشق غذاخوری سر پر ماست
  3. پارچه توری تمیز
  4. نمک به مقدار لازم
  5. زیره به مقدار دلخواه

 

طرز تهیه پنیر زیره یک پنیر زیره خانگی لذیذ

 

من از دو و نیم کیلو شیر معادل سیزده لیوان شیر استفاده کردم شیر پر چرب باشد بهتر است. شیر را می گذاریم روی حرارت متوسط و نیم ساعت می گذاریم جوش بخورد بعد از این زمان پنج قاشق غذاخوری پر ماست را به شیر در حال جوش خوردن اضافه می کنیم و می گذاریم تا چند دقیقه روی گاز بماند تا شیر به رنگ سبز کمرنگ در بیاید و شیر حالت بریدگی پیدا کند بعد توری پارچه ای را روی آبکش پهن نمایید.باید توجه داشته باشید که این پارچه تمیز باشد

ما بقی آموزش در آدرس زیر

http://www.fa3tfood.com/10847/%d9%be%d9%86%db%8c%d8%b1-%d8%b2%db%8c%d8%b1%d9%87-%d8%ae%d8%a7%d9%86%da%af%db%8c-%d9%84%d8%b0%db%8c%d8%b0-%d8%ae%d9%88%d8%b4-%d8%b7%d8%b9%d9%85.html
  • حامد مقدم